El camp

Oferta productiva

Km 0

Instal·lacions

Oferta productiva

Nectarina, Prèssec, cirera i albercoc, poma, pera i disponibilitat de varietats, així com una àmplia gamma d'opcions de confecció de presentació: Safates, caixes, bosses.

El camp

El camp és on tot comença. La terra ens ho dona tot. Nosaltres som molt conscients d’això i destinem tots els esforços al nostre abast per cultivar els millors fruits.

Instal·lacions

Les nostres instal·lacions centrals són l’eix neuràlgic de l’empresa. Són el lloc on entrem la fruita que ens arriba del camp i també on disposem de les càmares frigorífiques per refrigerar-la.
Goldenexport és una empresa familiar nascuda fa més de 30 anys i dedicada al cultiu, confecció i venta de fruita dolça. El projecte té les seves arrels en la tradició agrícola de les nostres famílies, Carnicé Petit. A principis de la dècada dels 80 la família comptava amb diversos jornals de terra on hi cultivava pomeres i pereres. La inquietud dels impulsors va fer créixer el projecte. La voluntat de tancar el cercle del mercat de la fruita els va portar a construir unes càmeres frigorífiques i començar a confeccionar la fruita per oferir-la a botigues, mercats i supermercats.