Presentació

presentacio

 

Goldenexport és una empresa familiar nascuda a la dècada dels 80 i dedicada al cultiu, confecció i venta de fruita dolça. El projecte té les seves arrels en la tradició agrícola de les famílies Carnicé Petit. A principis de la dècada dels 80 la família comptava amb diversos jornals de terra on hi cultivava pomeres i pereres. La inquietud dels impulsors va fer créixer el projecte. La voluntat de tancar el cercle del mercat de la fruita els va portar a construir unes càmeres frigorífiques i començar a confeccionar la fruita per oferir-la a botigues, mercats i supermercats.

El 2002 es funda una societat comercial (Copa Trading, SA) juntament amb dues empreses amigues per donar força a les exportacions. Això permet que Goldenexport ofereixi els seus productes en 4 dels 5 continents, amb una dilatada experiència en el mercat europeu, ja sigui en grans cadenes de distribució o en supermercats. Des de fa uns anys, Amèrica del Sud, Àfrica i Àsia occidental han estat i són un mercat real per al creixement de la nostra marca.

Actualment, Goldenexport és una empresa consolidada dins del panorama fructícola de Lleida i la Vall de l’Ebre. Treballem cultius de fruita de llavor per la plana d’Urgell i de fruita de pinyol per la franja de l’Aragó. Treballem 8.500 tones entre fruita de pinyol i de llavor cada any, i a la nostra central tenim una capacitat de confecció de 50 a 70 tones diàries. Tot i aquest creixement considerable, seguim tenint els mateixos valors i principis que ens regien fa més de 30 anys.

Les ganes de créixer i seguir millorant no s’han d’aturar i no s’aturen. És per això que a Goldenexport treballem constantment en projectes innovadors. Diverses vies de possible desenvolupament, per poder destacar en un sector amb una elevada competència. Els temps canvien, el nostre clima també, cal provar i arriscar: la producció en zones de muntanya, la plantació de varietats punteres, o els camps de proves amb productes encara per explotar en la nostra zona agrícola són els projectes en què s’està treballant de forma real per obtenir resultats el dia de demà.