El camp

camp4
El camp és on tot comença. La terra ens ho dona tot. Nosaltres som molt conscients d’això i destinem tots els esforços al nostre abast per cultivar els millors fruits. Més de 50 anys treballant el cultiu de fruita dolça ens aporten una experiència molt valuosa. A més, incorporem als nostres mètodes de treball les noves tecnologies i apliquem les noves tècniques amb l’objectiu de produir cada dia millors fruits.

Constantment duem a terme un rigorós pla d’actualització varietal per cultivar les millors varietats fructícoles i les més adaptades al nostre territori. Les nostres instal·lacions agrícoles i els nostres mètodes de treball han estat avalats amb el certificat de qualitat Global GAP.

Goldenexport disposa de diverses explotacions agràries repartides en diferents territoris, en funció del clima que s’adeqüi millor a les varietats plantades. La fruita de llavor, concretament poma i pera, es troba a les finques situades a les comarques de l’Urgell i el Pla d’Urgell, zona àmpliament reconeguda per la qualitat i tradició d’aquests productes. Es tracta de les finques més properes a la central de confecció. Obtenim aproximadament unes 1800 tones de poma i 600 de pera. Supervisades diàriament pels nostres tècnics agrícoles ens assegurem un producte que compleix tots els requisits exigits en el certificat Global GAP, que tenim atorgat en totes les explotacions, i que garanteix una fruita sana i de gran qualitat .

La fruita d’os es troba repartida entre la finca situada a la zona de la Vall de l’Ebre, a la franja d’Aragó amb Catalunya. Destaca, d’entre les diverses finques, la cultivada a Mequinensa. Aquesta té una extensió de 11ha , plantades a l’hivern de 2011 amb varietats precoces de cirera i albercoc. Aprofitant el microclima de la zona de Mequinensa s’obtindrà fruita a finals del mes d’abril i al llarg del mes de maig. Amb l’avantatge que suposa poder oferir aquests productes als nostres clients molt abans del que és habitual en la nostra zona (juny o juliol).

campcamp3camp5camp1