Instal·lacions

instalacions
Les nostres instal·lacions centrals són l’eix neuràlgic de l’empresa. Són el lloc on entrem la fruita que ens arriba del camp i també on disposem de les càmares frigorífiques per refrigerar-la.

La nau central de Goldenexport també és lloc on es confecciona tot el producte. On es seleccionen els fruits aptes per a la comercialització dels que no ho són i es classifiquen segons la mida. Després, nostre equip de producció s’encarrega d’envasar la fruita en el format que el client ha requerit.

La central de confecció i emmagatzematge està situada al Barri de Seana de Bellpuig, a la província de Lleida. Amb una capacitat de fred de 3500 tones. Les instal·lacions inicials, construïdes el 1986 s’han modernitzat i ampliat per donar cabuda als volums que treballem en l’actualitat, reconvertint l’espai en una central nova i eficient. Amb sistemes de confecció moderns i sistemes de seguretat de primera qualitat per garantir el benestar dels treballadors, i el bon estat de la matèria primera. Els més de vuit milions de quilos que passen per la central es confeccionen en un gran nombre de formats, al gust del client més exigent.

instalacions1instalacions2